
Roberto
Ik heb de traditie van mijn thuisland, Campania (Italië) hoog in het vaandel. Ik word gelukkig van als ik de traditionele smaken combineer met hedendaagse smaken. Deze combinatie zorgt voor een creatieve en vernieuwende Mediterrane keuken.
Een puur en eerlijk product zorgt voor de beste smaak. Daarom haal ik veel plezier uit mijn eigen moestuin. Een sappige tomaat die de tijd gehad heeft om te groeien en alle vitaminen en mineralen op te nemen; er is niets lekkerders.
Ik haal er ontzettend veel plezier uit om een bord perfect op te maken zodat de aanblik ervoor zorgt dat het water je in de mond loopt.

Giancarlo
Er is iets heel speciaals aan ons pizzadeeg. Het is het resultaat van jarenlang onderzoek, testen en experimenteren. Sommige mensen kunnen uren praten over de perfecte voetbalgoal; ik kan niet ophouden met het praten over het perfecte deeg.
Elke pizza die je bij ons eet, is het resultaat van drie dagen werk. Zo veel tijd en liefde nemen we om jou de perfecte pizza te kunnen serveren. Ons pizzadeeg is uniek, omdat ik mijn geheime recept en bereidingsproces jarenlang heb geperfectioneerd.
De smaak is bijzonder, deze zou ik natuurlijk kunnen beschrijven, maar het is veel beter om zelf te komen proeven!